Over Ons
13383
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13383,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15975
 

Over Ons

WIE ZIJN VIDYA FILMS?

“Vidya” : Intuïtief verkregen kennis in de puurste vorm.

Vidya Films bestaat uit twee jongens uit hartje Leiden.
Van kinds af aan hebben deze twee Leidenaren al een passie voor video. Wat ooit begon met een zelfgemaakte tv-show voor vrienden, is uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met een grote ambitie.

Film en communicatie: het beste van twee werelden. Door de combinatie van twee specialisaties scoort Vidya Films op elk vlak. Zo wordt een video niet zomaar een video, maar een film die een duidelijke boodschap overbrengt.

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Wanneer wij een video maken voor u doorlopen we een aantal stappen.

 • 01 HET IDEE

  Als wij een nieuwe video krijgen horen we graag wat de wensen en eisen van de klant zijn met betrekking tot de video.

 • 02 HET CONCEPT

  Na de eerste bespreking over de video komt Vidya Films met een videoplan, in dit plan staat hoe de video er uit komt te zien qua stijl en techniek.

 • 03 PRODUCTIE

  Na de planfase kunnen we gaan filmen. Hier realiseren wij het concept.

 • 04 ONTWIKKELEN

  Wanneer we klaar zijn met filmen gaan we over naar de ontwikkeling. Wij proberen in zo kort mogelijke tijd de video op te leveren.

 • 05 OPLEVERING

  Na de ontwikkeling van de video sturen wij deze op via de gewenste manier. U heeft altijd nog de mogelijkheid om feedback te geven na de oplevering.